OM MIG

OM EXPERTHJÄLPMEDIUM.SE

Experthjälpmedium.se ger dig svar på frågor om hur medium, mediala energier och medial guidning fungerar. Medial guidning blir en allt vanligare form av coachning och något som både individer, företag och samhället i stort börjar ta nytta av. Polisen ber regelbundet medium om hjälp vid brottsutredningar och privatpersoner ber medium om råd innan de fattar viktiga beslut om ekonomi, hälsa eller relationer. Liksom inom alla yrkesgrupper finns det både bra och mindre bra medium, dock jobbar samtliga medium under samma etiska regler vilket betyder att alla medium vill väl och använder sin förmåga för att på bästa sätt guida individer och företag framåt i livet.

Funderar du på om du är medial?
Om du har intresse av medialitet eller tror att du själv eller någon du känner är medial, kan du finna information om hur man upptäcker att man är medial på experthjälpmedium.se. På experthjälpmedium.se kan du också läsa om hur det är att ärva medialitet och hur man kan använda sin mediala gåva, samt vid vilken ålder de flesta människor upptäcker sin medialitet och vad man kan göra för att utveckla sin mediala känslighet. Experthjälpmedium.se är en sida skriven för alla som har ett intresse av medialitet och medium, oavsett egen medialitet. Experthjälpmedium.se vill dock påpeka att då medialitet kan skilja sig mycket från individ till individ är det möjligt att du som medial eller familjemedlem till en medial person inte identifierar dig med allt som står att läsa på denna sida.
Står du i valet och kvalet och vill ha råd från ett medium?
Vi önskar dig varmt välkommen till experthjälpmedium.se. Har du några frågor kring vår hemsida är du varmt välkommen att mejla oss. Har du själv frågor eller funderingar kring din framtid och vill ha råd från ett medium, kan du ringa till medium på www.spålive.se och www.synskonline.se. Några områden medium kan guida dig inom är ekonomi och karriär, familjefrågor och kärleks- eller relationsproblem.

/experthjälp medium