KAN DIN FRAMTID FÖRUTSÄGAS?

Jag har förutsett min egen framtid för mig själv. Jag antar att du också har gjort förutsägelser eller har läst vilket har blivit sant, och därför läser du den här bloggen. Jag är också övertygad om att du vid något tillfälle i ditt liv måste motivera din tro till andra.

Många säger att om vi vet att framtiden kan förutsägas och då kanske vi tror att den är fördefinierad och inte kan ändras på något sätt. Detta kommer att leda till många problem, och det är anledningen till att de flesta av förtrollande avvisar verkligt förtrollande. Tja, vad jag tycker om det är det här verkligen inte sant. Jag tror att det inte är kul i livet om vi inte har “fri vilja”. Vad skulle vara meningen i livet om det inte finns någon fri vilja? Var skulle vårt ansvar ligga, om det inte finns något sådant som fri vilja?

Vi tror på öde, öde och fri vilja. Det verkar motsägelsefullt att tänka på fri vilja och öde både. Jag tror att dessa begrepp inte står i konflikt med varandra och ger livets mening och riktning.

Ditt öde betyder inte att det håller din fria vilja och arbetar mot din fria vilja. Ditt öde är vad du kan ha om du följer skyltarna från universum och går i samma riktning där det leder dig. Destiny har allt som gör ditt liv bra och underbart. Men många människor följer inte sitt öde, de vill bara leva ett liv fullt av mysterier. Med hjälp av vår fria vilja avvisar vi de saker som verkligen gör oss glada, som värmer våra själar, vilket är vårt öde.

Vi lever i relationer som kan vara smärtsamma eller göra jobb som vi hatar mest men fortfarande väntar vi på imorgon för att vara lyckliga. När vi trivs, ignorerar vi tecknen runt oss. Vi jagar män som inte vill ha oss. Du kan jaga eller avvisa ditt öde med din fria vilja. Du kan bestämma om du ska överge eller bekämpa den. Vi kan välja lycka eller bosätta sig för existens. Den goda nyheten är att ödet ger oss välsignelser i förklädnad.

Jag jobbar i den professionella andliga industrin, nu kan jag se vad min familj menade. Jag tror ärligt att detta är mitt öde, och jag skulle hellre göra vad jag gör nu än att arbeta i ett av de jobb jag ansökt om av en desperation. Att bygga upp min verksamhet var inte alltid så lätt, men jag gjorde i alla fall konsekventa framsteg och sedan började min karriär. Universum och andar runt oss ger oss tecken på att tänka på vårt öde. Dessa tecken är antingen genom natur och naturliga medel, eller de kommer till oss genom avsiktliga medel, dvs i Tarot-avläsningar. Vi kan använda tarotkorten för att veta om vi går ner i rätt riktning eller inte

Vi lever i relationer som kan vara smärtsamma eller göra jobb som vi hatar mest men fortfarande väntar vi på imorgon för att vara lyckliga. Om du har förtroende för ödet ger du inte upp försök. Att tro på ödet innebär att det finns en punkt att försöka. Destiny säger att det finns något bättre är alltid tillgängligt för oss; vi behöver bara se tecknen runt oss. Jag vet inte att det fungerar för dig eller inte, men för mig är ödet som en ganska underbar sak.

admin