JORDÄNGEL

När du blir äldre då lär du känna ditt inre inre. När du når din tjugo års ålder börjar du känna dig själv. Du försöker göra olika saker, stilar, gå med nya grupper av vänner, men du känner fortfarande lite av en outsider. Du tror ibland att människor inte känner till vad du är i verkligheten. Ibland tror du att du föddes vid fel tidpunkt, plats eller samhälle. Vi har många frågor i vårt sinne. Varför kan inte folk se det riktiga du? Varför kan du inte se den riktiga du?
Om du har sådana frågor i ditt sinne kan det här vara ett tecken på att du skiljer dig från andra och du kanske är en jordängel.

Vilken jordängel? Låt mig berätta att jag inte pratar om en utlänning. Oroa dig inte jag säger inte att du inte är instabil men du har en välutvecklad medvetenhet om andra. Du har psykiska förmågor. Du kan empati någon utan att bli påverkad av deras problem. Du är fascinerad av astrologi, tarot, drömmar och de psykiska riskerna. Du kommer att få känslan av att du har psykiska förmågor. Det kommer att vara samma som en Jordängel.

Earth Angel betyder att du kan kanalisera din psykiska energi för att hjälpa andra. När du är i din senare ålder då människor älskar ditt företag, så försök regelbundet besöka dina äldre släktingar och grannar. När du blir äldre lär du dig nya färdigheter som passar in i din “ängel”. Du kan lära dig tarot eller studera astrologi för att förbättra dina psykiska förmågor. Också om du gör Yoga, kommer det att ge dig fred och ökad medvetenhet. Meditation kommer att ge dig värdefull insikt och självkännedom. Samtidigt kommer det att slipa dig och avvärja depression. Spendera tid i naturen, andas och känna en djup lugn drift över dig. Fördjupa dig i skapelsens flöde. Känn stor makt rusar genom din varelse och glöm aldrig att du är en Jordängel. Du borde välja en karriär som passar in med din unika personlighet. Följ inte andra om du inte gillar det. Om du gör det blir du olycklig. Hitta din passion som lyfter dina andar och följer din inre vägledning. Du får svaret vad du behöver göra.

När du vet att du är en jordängel så behöver du inte göra något specifikt. Lär dig att älska och förlåta ovillkorligt. Använd dina gåvor klokt, eftersom de inte bara är gåvor för dig utan andra människor också. Kom alltid ihåg att du inte kan ändra andra människor. Försök bara hitta sätt att hjälpa dem med din andlighet. Att göra detta kommer att ta fram det bästa i dem och hjälpa dem att upptäcka vem de är.
Det kommer att finnas tillfällen när du inte känner dig väldigt ansluten. Godkänn att det kommer att finnas sådana tider; förr eller senare kommer ditt ljus att lysa starkt igen. Det kommer att bli många tillfällen när du kommer att reagera som en normal person som inte har några psykiska krafter. Denna uppkoppling kommer många gånger i ditt liv, så bli inte besviken över dessa. Bara tro på dig själv och be till Gud att du vill att dessa krafter hjälper andra inte bara för dig själv. Tro mig, du kommer att ha vad du vill ha.

Försök att odla helande örter, blommor och grönsaker i din trädgård. Oroa dig inte för mängden och skalan, börja bara göra det. Du kommer att vara mer kopplad till de jordiska krafterna och naturen själv. Att få händerna i smuts kopplar källa direkt till jorden – det är därför trädgårdsmästare är glada människor. Om du inte kan trädgård, gå bara barfota så ofta som möjligt.

admin